Over Clientflow -
We stellen onszelf graag even voor!

Over Clientflow

Begin 2012 hebben wij Clientflow opgericht met als doel om op laagdrempelige wijze nieuwe cliënten aan te trekken voor zelfstandigen en praktijken uit diverse beroepsgroepen in de zorgsector.

Na een rustige start waarin we kritisch hebben gekeken naar de haalbaarheid van ons concept en naar de meerwaarde hiervan voor onze klanten, kwamen we tot de conclusie dat hetgeen wij met ons bedrijf willen bieden daadwerkelijk mogelijk is: een win-win situatie creëren voor onze klanten en onszelf door online cliëntenwerving op no cure, no pay basis. Wij hebben dit "no client, no pay" gedoopt, want als wij geen cliënten aanleveren, betalen onze klanten ook niets. Sindsdien zijn we gestaag gegroeid tot de ruim 100 verschillende praktijken verspreid door heel Nederland waar we inmiddels mee samenwerken.

Van onze klanten horen we regelmatig dat zij Clientflow zien als een betrouwbaar en vooruitstrevend bedrijf dat met haar kernwaarden zeer goed aansluit op de zorgsector. Zaken die in een relatie tussen behandelaar en cliënt namelijk het uitgangspunt vormen voor een goede samenwerking, zoals wederzijds vertrouwen, goede communicatie en natuurlijk kennis en kunde van het vakgebied, zijn ook de fundamenten van onze dienstverlening. Dat wij het merendeel van onze nieuwe klanten door positieve mond-op-mond reclame van onze bestaande samenwerkingspartners krijgen, geeft wel aan hoe tevreden men gemiddeld genomen met ons is.

Wij proberen voor iedere partij waarmee we samenwerken een op de capaciteit en behoefte van de praktijk aansluitende, structurele stroom van nieuwe cliënten te creëren. Om dit te kunnen realiseren zetten we onze uitgebreide kennis van en ervaring met online marketing, zoekmachine marketing (SEA) voor Google Adwords, SEO-tekstschrijven en webdesign in. Samen beschikken wij namelijk over bijna 20 jaar aan ervaring in de genoemde zaken en weten dan ook als geen ander hoe dit werkt.

Zodoende zorgen we ervoor dat psychologen, fysiotherapeuten, acupuncturisten, osteopaten en overige zelfstandigen in de zorg- en gezondheidssector met meer plezier en succes hun beroep kunnen uitoefenen en zich minder zorgen hoeven maken over de toestroom van nieuwe cliënten. Dit maakt dat zij hun handen vrij hebben om te doen waar ze goed in zijn en bovendien het liefste doen: het behandelen van cliënten!

Hen op deze manier helpen vormt dus de essentie van onze onderneming en geeft ons veel voldoening. Als mede-zelfstandigen weten wij namelijk als geen ander hoe fijn het is om je te kunnen richten op hetgeen je graag doet en tegelijkertijd wat het betekent om verantwoordelijk te zijn voor eigen werk, voor eigen resultaten en - niet in de laatste plaats - voor eigen inkomen.

Ruud Peters & Daniël Pieterson
Clientflow

PS: Hieronder vindt u de links naar onze LinkedIn profielen: